Tietoja

Radio Vapaa Helsinki aloitti toimintansa tammikuussa 2019. Lähetimme FM lähetystä ennen eduskuntavaaleja Uudenmaan alueelle. Radioaalloilla hiljeni 15.4.2019 lähtien, mutta nettiradiona toimintamme jatkui normaalisti. Ohjelmakevään aikana tuotimme mm. Koko kansan politiikkamessut -ohjelmasarjaa. Kaikki kevään Koko kansan politiikkamessut -ohjelmat nähtävissä ja kuultavissa myös videotallenteina. Katso videot täältä.

Myöhemmin ilmeni, että tarvitaan valtakunnallinen ote uutisointiin ja sananvapauden nimissä uutisoinnin tulee olla avointa ja tosiasioihin perustuvaa. Radio Vapaa vastaa tähän tilaukseen perustamalla maakunnittaiset nettiradiot. Pääkaupunkiseudulle perustettiin uusina nettiradioina mm. Radio Vapaa Espoo ja Radio Vapaa Vantaa. Näissä, kuten muissakin radioissa asukkaan ääni kuultavissa ja toimintamme lähtökohta. Ainoastaan sisällöntuottajat puuttuvat tällä hetkellä Espoon ja Vantaan -radioiden osalta!!

Radio Vapaa Helsinki on listattuna livetaajuus.fi -palvelussa ja on kuultavissa soittimen kautta täältä. Nettiradio on kuultavissa myös MyTuner -palvelun listauksessa mm. älytelevisioiden kautta.

Internet radio