Radio PerusÄijät

Linkki Radioon.

Varayhteys, mikäli em. linkki ei toimi.

Radio PerusÄijät lähettää ohjelmaa seuraaviin aiheisiin liittyen:

Miesjärjestönä PerusÄijät on valtakunnallinen toimija liittyen laaja-alaiseen ja tasa-arvoiseen yhteiskunnan uudistustyöhön sekä tulevaisuuden rakentamiseen myös tuleville sukupolville. Kokoamme miehiä saman pöydän ääreen ammatista ja koulutuksesta riippumattomasti voimakkaasti toimivaksi valtakunnalliseksi miesverkostoksi. Edistämme miesten tasa-arvoisuutta sekä yleisiä taloudellisia ja sosiaalisa etuja. Kehitämme ja edistämme miesten aikuiskasvatuksen vapaa-aikaa- ja virkistystoimintaa sekä isien lomajärjestelmän aikaansaamista ja koti-isien eläketurvaa. Toimimme miesten aseman sekä miesten työn arvostuksen lisäämiseksi yhteiskunnan ja kodin sekä muuttuvan työelämän piirissä. Puolustamme lasten oikeuksia turvalliseen ja inhimilliseen kasvu- ja elinympäristöön.

Naisjärjestöjen tuki on kirjattu lakiin, mutta miesjärestöjen ei. Tässä on jo lähtökohta hyville radio-ohjelmille. Tasa-arvon toteutuminen on jo lähtökohdiltaan rikki.

Radio PerusÄijät – Podcast

Radio PerusÄijät lähetykset kuultavissa myös podcasteina Spotifyi -alustalla. Podcastit kuultavissa myös MyTuner-palvelussa.

Tämän jutun lukeneet:170
Tänään: 1
Sivustolla kävijät yhteensä: 13797