Perussuomalaisen Nuorison vaaliviisu 2023 – Turvapaikka

Kiitos PS Nuoriso!

t. Marko "The Rock" Ekqvist

— ''Turvapaikka'' on Perussuomalaisen Nuorison vaaliviisu 2023! Kappale sanoittaa paitsi syvää tyytymättömyyttä Marinin hallitusta kohtaan, myös toiveikkuutta punaviherkonkkaronkan vaihtopenkille siirtymisestä kevään eduskuntavaaleissa. Viisua on työstetty vaalikevään mittaan ilolla, valolla ja hauskuudella. Kiitos koko Perussuomalaisen Nuorison talkooväelle! ''Oma kansa ensin ei oo haitallista, se on lähtökohta, se on tarpeellista.'' ESIINTYJÄT: Ava Vuorenpää (laulu), Severi Jatuli (räppi) SANOITTAJAT: Minna Partanen, Ami Kimanen, Arttu Härmälä, PS-Nuorison vaaliviisutyöryhmä SÄVELTÄJÄ: Ami Kimanen TUOTTAJA: Ami Kimanen, Jaakko Leppänen #vaalit2023 #perussuomalaiset #persut #psnuoriso #turvapaikka #vaalibiisi #PS #vaalilaulu #suomalaiset #politiikka #eduskuntavaalit perussuomalaiset vaalibiisi perussuomalaiset vaalilaulu perussuomalaiset nuoret ps nuoret ps nuoriso persunuoret persu nuoret persu nuoriso mestari jytky eduskuntavaalit vaali laulu biisi

Kategoria(t): Radio Vapaa nettiradiot. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.