Radio Vapaa -nettiradiot toimivat nyt maakunnittain

Radio Vapaa nettiradiot toimivat nyt maakunnittain. Alusta on valmis tuottamaan maakunnittaista audio- ja myös tulevaisuudessa videomateriaalia maakunnittain. Kuuluvuusalueemme on koko maailma ja radiosoitin toimii selainikkunassa napsauttamalla alasivuilta löytyviä nettiradiolinkkejä.

Tarvitaan valtakunnallinen ote uutisointiin ja sananvapauden nimissä uutisoinnin tulee olla avointa ja tosiasioihin perustuvaa. Radio Vapaa vastaa tähän tilaukseen perustamalla maakunnittaiset nettiradiot. Pääkaupunkiseudulle perustettiin uusina nettiradioina mm. Radio Vapaa Espoo ja Radio Vapaa Vantaa. Toimimme avoimen ja riippumattoman journalisimin puolesta.

Helsingissä 1.7.2021

Marko Ekqvist

ps. Alusta on valmis ja tarvitaan toimitustyötä, jotta alueradiot lähetävät käyntiin myös muilla alueilla. Mikäli haluat äänesi kuuluviin vaaleihin liittyen tai haluat nostaa esiin epäkohtia ja parannusehdotuksia yhteiskunnallisiin asioihin, niin ota yhteyttä: toimitus (at) radiovapaa.fi (kiirellisissä asioissa: 045 -1200 944).

Kategoria(t): Radio Vapaa nettiradiot Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.